Eventdescription

Онлайн-рітейлери продовжують захоплювати світ, в той час як роздрібні магазини не витримують конкуренції та закриваються. Очікується, що у 2020 році 20% усіх продуктів харчування будуть придбані через інтернет. Такі цифри змушують компанії адаптуватись та впроваджувати інновації вже сьогодні. Спікери Future of Logistics розкажуть про те, як вижити за таких умов і залишитись лідерами на ринку.

Подія буде цікава власникам компаній, директорам із інновацій і логістики, маркетинг-менеджерам та всім, хто хоче більше дізнатись про невпинний розвиток рітейлу в Україні та за її межами. Це унікальна можливість особисто познайомитися з провідними спеціалістами та почути з перших вуст про їхній досвід упровадження інновацій у великих компаніях.

Спікери:

Алексєєв Андрій, директор департаменту логістики АТ "Молочний альянс" (Яготинське, Яготинське для дітей, Пирятин, Славія). Співпрацює з усіма рітейлерами України та має 7 років досвіду в логістиці FMCG, 4 роки в якості начальника підрозділу бізнес-аналізу та досліджень, 3 роки на посаді директора з логістики.

Тема: Третій не зайвий: рітейл, постачальник та інновації

Про що: Розглянемо рітейл з іншого боку, а саме зі сторони постачальника. Поговоримо про 3 кейси: як за допомогою обміну даними, синхронізації облікових систем і обліку незадоволеного попиту зробити всім добре.

Тема особливо зацікавить тих, хто досі вагається, чи впроваджувати інновації у свою компанію та застосовувати власний досвід для розвитку бізнесу.

Савченко Володимир, керівник відділу доставки в Алло, має 15 років досвіду у сфері логістики та впровадженні інновацій.

Тема: Click & Collect як ефективний інструмент розвитку бізнесу

Про що: Click & Collect — клікай на сайті (онлайн), отримуй в магазині (офлайн). Цей інструмент цікавий тим, що збільшує продажі та скорочує терміни доставки і має дуже багато прихованих переваг.

Тема зацікавить усіх прихильників інновацій, які перебувають у пошуку оптимального варіанту вирішення бізнес-задач у логістиці: збільшення продажів, зниження витрат на перевезення та доставку, вдосконалення процесу обслуговування клієнтів у роздрібній торгівлі.

Микола Чумак, CEO IDNT. Більше 15 років спеціалізується на розробці та впровадженні форматів точок продажів для роздрібних мереж, сервісних компаній і банків. IDNT працює з клієнтами з СНД, Східної Європи, США. У клієнтському портфелі такі бренди, як Rozetka, Київстар, Samsung, Comfy, Нова Пошта, Toyota, Metro Cash & Carry. Микола Чумак є автором і співавтором численних книг, статей.

Тема: Що таке рітейл майбутнього та його вплив на логістику

Про що: Вимоги рітейлу майбутнього до логістики. Роздрібна торгівля стрімко змінюється слідом за запитами споживачів. Покупці вимагають якісний сервіс, швидку безкоштовну доставку. Бізнес-моделі компаній стають омніканальними, даючи можливість купувати в будь-який час зручним способом. Деякі компанії перетворюються в маркетплейси, продаючи не тільки свій товар, але й сотні інших. Все це створює абсолютно нові вимоги до організації логістики. Рітейлери змушені ставати логістами, а логістичні компанії — рітейлерами. Тож як рітейл змінить сферу логістики в найближчому майбутньому?

Тема актуальна як для рітейлерів, так і для представників логістичних компаній, які шукають нові шляхи розвитку бізнесу та хочуть іти в ногу з часом.

Модератор: @Alex Isachenko, CEO and Co-Founder у CoreTeka. Олександр - експерт в сфері логістики і вже більше 4 років в рамках CoreTeka працює з логістичним компаніям з оптимізації й автоматизації бізнес-процесів. Пройшов шлях від ТОП-менеджера великого рекламного агентства, керівника Digital-напрямки мережі АЗК WOG і прийшов до впровадження інновацій в рітейл і логістику. Засновник компанії [CoreTeka], яка займається інноваціями для рітейлу, логістики та автомобільних компаній. Вважає, що логістика і рітейл бізнес давно потребують інновацій та оптимізації бізнес-процесів за рахунок впровадження сучасних технологій.

Коли: 10 червня (понеділок), 19-21:00.

Де: UNIT.Core Event Hall, B1, UNIT.City, Київ, вул. Дорогожицька, 3 (зупинка “Мотоциклетний завод”).

На території є паркінг.

Квитки тут: https://2event.com/uk/events/1731453

350 UAH

Є можливість придбати квиток на місці, але тільки за умови наявності вільних місць. Тому не зволікай — бронюй заздалегідь!

Організатори: @UNIT.City & @CoreTeka.

show full info show less info

Who's going?

All visitors
From Lviv
Friends
Friends(?)
To see your friends at the event, log in via facebook

Mymeetings

Download the 2Event mobile app

For organizers and visitors of the events:
  • All events and tickets online
  • List of all visitors
  • Dating and appointments
  • Search fellows, travelers and roommates

Organizerinfo

183
events
9786
visitors

company:UNIT.City

phone:+380632239817

e-mail:mo@unit.city

Visit website
Share event

Or send an invitation to your friends.

Send invitation
Location
Appointment
Meeting place:
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
Date:
Date:
Comment:

Subscribe for actions and announcements

City of interest

  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv
  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv

Categories

Chat
Aleksandra Mironova
Odessa
online
Aleksandra
22:16
Hey. Do you want to go with me to the speech of Architects?
Aleksandra
22:17
Hey. Yes of course. This is my favorite band. just tell me a little about yourself first
Aleksandra
22:18
ok)) give me a minute...
Aleksandra is typing . . .
У вас вже є квиток на цю подію?

Перед тим як створити план поїздки та переглядати доступний транспорт, будь ласка, придбайте квиток на подію

Я буду на цій події Купити квиток
Login
New user? Register
Register
Read
If you already have account on 2Event - please login. Login
Reset password
Create password
Future feature
This feature will appear in the near future.
Back to home
Вітаємо
Ви успішно підписались на анонси та знижки від 2event. Приєднуйтесь до нас і в соц. мережах
Error
Wrong email
Back to home
Select city
Select country
Add to Gallery