Eventdescription

MBA in Public Sector для тих, хто прагне розвивати управлінську кар’єру в організаціях некомерційного та державного секторів. Дізнатися більше про новий освітній продукт ви зможете на презентації програми, яка відбудеться 22 червня. Ви матимете змогу оцінити зміст та якість запропонованої освіти, познайомитись з викладачами курсів і переконатись, що вони є найкращими в своїх професійних сферах. Отримаєте відповіді на всі ваші запитання та матимете можливість отримати знижку або грант на навчання від бізнес-школи“Міжнародний інститут бізнесу”.

MBA in Public Sector – це перша програма в Україні, схвалена міжнародною асоціацією IASIA (International Association of Schools and Institutes of Administration).

Тож не зволікайте, та приходьте в МІБ для ознайомлення з програмою MBA in Public Sector та використайте свій шанс для отримання сучасної освіти.

Дата: 22 червня 2019 (субота), 10:00

Локація: Брест-Литовське шосе, 8а, бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу»

Учасники зустрічі: працівники підприємств та організацій публічної форми власності (державної та комунальної), неприбуткових організацій, державних підприємств, муніципальних підприємств, організацій громадського сектору, спілок, об’єднань тощо.

Регламент:

09:30 - 10:00– Реєстрація учасників, ранкова кава.

10:00 - 10:15 – Портфель програм МВА в МІБ. Тетяна Коваленко – менеджер по роботі з клієнтами в МІБ.

10:15 - 10:45 – Програма MBA in Public Sector – новий освітній продукт МІБ. Алевтина Кудінова – академічний директор МІБ.

10:45 - 11:15 – Блок курсів з Особистої управлінської ефективності на програмі MBA in Public Sector. Олена Рижкова – викладач курсу.

11:15 - 11:45– Кава-брейк, неформальне спілкування.

11:45 - 12:15 – Курс «Контролінг» на програмі MBA in Public Sector. Валентина Лаврененко – викладач курсу.

12:15 - 12:45–Індивідуальні консультації щодо вступу на програму.

Інформація про спікерів:

Тетяна Коваленко- менеджер по роботі з клієнтами МІБ (експерт з питань вступу на програми, допомагає з підбором ефективної програми навчання та з проходженням аплікаційного процесу).

Алевтина Кудінова - академічний директор МІБ, д.е.н., бізнес-консультант. Консалтинг організацій: Українська спілка промисловців і підприємців, дочірнє підприємство "Газ-тепло" НАК "Нафтогаз України", Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, НДІ Міністерства соціальної політики України і Національної академії наук України. Більше 80 наукових публікацій.

Олена Рижкова - викладач МІБ, сертифікований міжнародний консультант з управління (CMC, ICMCI), професійний проектний менеджер (IPMA, рівень С). Член журі проекту «HR-бренд», Лауреат «Консалтингового проекту року» Габріель Аль-Салем, Міжнародна премія. Досвід роботи в ТОП-менеджменті більше 20 років. Експерт з організаційної діагностики та розвитку управлінських команд. Спеціалізується в області побудови внутрішньо-корпоративних комунікацій, вирішенні конфліктів, перетворенні корпоративної культури, розробки місії, бачення, цінностей; внутрішньо-корпоративних і зовнішніх переговорів; технології управління талантами; індивідуального консультування, коучингу перших осіб. Впроваджує рішення, спрямовані на підвищення залученості, ефективності та потенціалу співробітників.

Валентина Лаврененко – викладач МІБ, к.е.н., бізнес-консультант. Керівник дослідницьких проектів на замовлення Міжнародної фінансової корпорації (2012, 2017) з аналізу потенціалу розвитку сегментів українського ринку, Європейського банку реконструкції та розвитку (2010) з дослідження ринку консультаційних послуг в Україні. Має 12-річний досвід роботи на посаді керівника аналітичного відділу, заступника директора інвестиційно-консалтингової групи «Астарта-Таніт». Серед основних клієнтів – холдинг «Атон», ТОВ «Євротон», консорціум «Укр Бат», ПАТ «Дашуківські бентоніти», ПАТ «Херсонський бавовняний комбінат» та інші. Виконавець більше 200 галузевих, регіональних, економічних та соціологічних дослідницьких проектів. Автор більше 70 публікацій з економічних та управлінських питань.

Контактна особа: 0445850033, 0675248949 Тетяна Коваленко.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

show full info show less info

Who's going?

All visitors
From Lviv
Friends
Friends(?)
To see your friends at the event, log in via facebook

Mymeetings

Download the 2Event mobile app

For organizers and visitors of the events:
  • All events and tickets online
  • List of all visitors
  • Dating and appointments
  • Search fellows, travelers and roommates
Share event

Or send an invitation to your friends.

Send invitation
Location
Appointment
Meeting place:
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
  • Tables
Date:
Date:
Comment:

Subscribe for actions and announcements

City of interest

  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv
  • Lviv
  • Kharkiv
  • Dnipro
  • Odesa
  • Kyiv

Categories

Chat
Aleksandra Mironova
Odessa
online
Aleksandra
22:16
Hey. Do you want to go with me to the speech of Architects?
Aleksandra
22:17
Hey. Yes of course. This is my favorite band. just tell me a little about yourself first
Aleksandra
22:18
ok)) give me a minute...
Aleksandra is typing . . .
У вас вже є квиток на цю подію?

Перед тим як створити план поїздки та переглядати доступний транспорт, будь ласка, придбайте квиток на подію

Я буду на цій події Купити квиток
Login
New user? Register
Register
Read
If you already have account on 2Event - please login. Login
Reset password
Create password
Future feature
This feature will appear in the near future.
Back to home
Вітаємо
Ви успішно підписались на анонси та знижки від 2event. Приєднуйтесь до нас і в соц. мережах
Error
Wrong email
Back to home
Select city
Select country
Add to Gallery