Мрієте відкрити власний бар, кафе або ресторан? Конкуренція на цьому ринку колоссальна, тому варто здивувати споживача особливим підходом і баченням свого закладу. Як розробити концепцію, що вразить, привабить і запам’ятається? Розповість гуру ресторанного бізнесу!
СПІКЕР:
Дмитро Кузнєцов — автор і власник найкращої барної школи південного регіону Odessa Barmen School, засновник консалтингового бюро Open Rest, серед клієнтів якого: Полугар, HARIO, Miller & Miller, Monin, Organika, Burnout Bar (Німеччина), DUBAI, Jumeirah Zabeel Saray, Little Brazil, Sea Marine, Red Pepper (Казахстан) Amsterdam Hotel & Restaurant (Одеса).
ПРО ЩО ПОГОВОРИМО:
- Що таке концепція закладу, який вид обрати
- Головне завдання і роль концепції закладу
- Як реалізувати створену вами концепцію
- Яких факапів варто уникати під час реалізації
Чекаємо власників, керівників закладів громадського харчування і всіх, хто хоче відкрити унікальний заклад, що дає максимум прибутків.
ДЕ: ЦеХАБ Одеса (Грецька площа)
КОЛИ: 23 березня (понеділок) з 19:00 до 21:00
ВАРТІСТЬ: 250 грн до 15.03, 300 грн до 22.03, 350 грн в день заходу
Щоби не пропускати корисні заходи та дізнаватися нове, підписуйтесь на Telegram-канал ЦеХАБ Одеса: https://t.me/TseHUB