"Практикум для закладів ресторанного господарства. Розробка системи НАССР. Практичні кейси!"
НАССР - Hazard Analysis Critical Control Points - система, що дозволяє передбачити оцінити ризики і запобігти випуск небезпечної харчової продукції, тим самим, забезпечити споживачам гарантії безпеки продукції.
✔️ ЦЕ НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА, СПЕЦІАЛЬНО РОЗРОБЛЕНА ДЛЯ СПІВРОБІТНИКІВ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО
ГОСПОДАРСТВА (РЕСТОРАНИ, КАФЕ, БАРИ, ЇДАЛЬНІ, ПЕКАРНІ, КОНДИТЕРСЬКІ ТА ІН.).
✔️ КОМУ ЦІКАВО БУДЕ ПРОСЛУХАТИ ДАНИЙ КУРС:
• ВЛАСНИКАМ, ДИРЕКТОРАМ ТА УПРАВЛЯЮЧИМ ЗАКЛАДІВ;
ШЕФ-КУХАРЯМ, СУ-ШЕФАМ, КУХАРЯМ ТА УСІМ ПРАЦІВНИКІВ КУХНІ;
• ТЕХНОЛОГАМ ТА МЕНЕДЖЕРАМ З ЯКОСТІ; ЗАКУПІВЕЛЬНИКАМ, ПОСТАЧАЛЬНИКАМ І ЗАВІДУЮЧИМ СКЛАДОМ;
• АДМІНІСТРАТОРАМ, БАРМЕНАМ ТА УСІМ ПРАЦІВНИКАМ ЗАЛУ.
✔️ УМОВИ НАВЧАННЯ:
• КІЛЬКІСТЬ УЧАСНИКІВ ВІД 10 ДО 25 ЛЮДЕЙ В ГРУПІ;
• ТІЛЬКИ ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНІ ЛЕКТОРИ.
✔️ ЕЛЕКТРОННІ МАТЕРІАЛИ ДЛЯ КОЖНОГО УЧАСНИКА:
• НОРМАТИВНІ ТА ДОПОМІЖНІ ДОКУМЕНТИ З ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ;
• ПРЕЗЕНТАЦІЯ З СЕМІНАРУ.
• ІМЕННИЙ СЕРТИФІКАТ ДЛЯ КОЖНОГО УЧАСНИКА!
✔️ Програма практикуму
✔️ 1 - й блок:
• Актуальне законодавство України по впровадженню системи HACCP, повноваження ДПСС, відповідальність за порушення норм НАССР;
• Уніфіковані форми актів перевірок - короткий інструктаж по проходженню перевірок;
• Програми-передумови, нюанси їх розробки;
• Застосування HACCP на всіх процесах, які проходить продукт в закладах ресторанного господарства.
✔️ 2 - й блок:
• Розробка і всі етапи впровадження системи НАССР на прикладі кафе/ресторану;
• Практичні приклади заповнення документації згідно системи НАССР і поради з ведення поточних журналів;
• Основні проблеми та поширені помилки при впровадженні системи НАССР в закладах ресторанного господарства, причини зниження ефективності системи HACCP.
✔️ Таймінг семінару:
09:45 - 10:00 - заповнення документів, реєстрація учасників
10:00 - 10:15 - знайомство з організаторами, привітання і презентація компанії
10:15 - 11:15 - 1-й блок
11:15 - 11:30 - відповіді на питання учасників
11:30 - 11:45 - перерва
11:45 - 13:00 - 1-й блок (продовження)
13:00 - 14:00 - перерва
14:00 - 15:00 - 2-й блок
15:00 - 15:15 - відповіді на питання учасників
15:15 - 15:30 - перерва
15:30 - 16:30 - 2-й блок (продовження)
16:30 - 16:45 - відповіді на питання учасників
16:45 - 17:00 - заключне слово організаторів та видача іменних сертифікатів
✔️ В участь в семінарі входить:
• Презентація семінару. Містить зразки необхідних документів буде відправлятиметься кожному учаснику після семінару.
• Затишний зал.
• Діалог з лектором.
• Відповіді на питання.
• Роздатковий матеріал, канцелярське приладдя.
• Сертифікат учасника.
• Перерви на каву. За чашкою кави ми з перших вуст дізнаємося про свіжі новини і обговорюємо з колегами амбітні проекти.
✔️ Вартість участі у семінарі:
• Повна вартість - 1490 грн без ПДВ.
• При оплаті за 2-х учасників від однієї організації – знижка 5%, за 3-х (і більше) – 10%.
• Окремо наші учасники зможуть придбати Візуальну документацію HACCP у картинках - 250 грн без ПДВ.
Реєстрація на практикум:
https://uniqid.com.ua/calendar/242/95-praktikum-dlya-zavedenij-restorannogo-hozyajstva-razrabotka-sistemy-nassr-prakticheskie-kejsy.html
Організатор практикуму
Компанія "Uniqid"
(095) 108-17-28
(068) 773-23-32
info@uniqid.com.ua
www.uniqid.com.ua
Бути з нами - значить прагнути до більшого!
Ваш Uniqid!