Тема 2020:
«АНТИКРИЗОВІ ДІЇ. АБО ЯК ВИЖИТИ В 2020-2021?!» Операційне управління. Стратегічні висновки і плани.
Це 5-ий щорічний форум для готелярів і рестораторів у Львові.
Щороку восени в рамках спеціалізованої виставки "Готельний та ресторанний бізнес" у Львові збираються готеляри і ресторатори з різних міст і регонів України.
У 2020 - щоб нарешті зустрітись, поділитись досвідом подолання кризи і продумати стратегію на 2021.
Рік - складний. Попереду виклики ще більші! Зберемо докупи весь досвід за останні півроку і обговоримо плани на 2021!
Про що буде:
Маркетинг, сервіс, помилки і успіхи, стратегії і плани - що допоможуть відповісти на питання - ЩО РОБИТИ ДАЛІ?!
Гори, курорти, міські і заміські готелі, до кого черги, а хто зрізав всі можливі витрати і персонал?
А як поживають ресторани? Які формати найбільше і наменше постраждали? Що робити із залежністю від туристів? Чи працює доставка?
А чи можемо ми самі повернути туристів?
Чи треба зрізати витрати на маркетинг?
ПРОГРАМА ФОРУМУ (оновлюється) https://bitly.su/ForumProgram
Як завжди:
Спікери Форуму – власники і керучі, експерти, а головне - практики, які щиро поділяться досвідом і планами саме цього складного року.
У програмі форуму: 3 блоки - але, направду, поради дієві для всіх!
Р - Ресторан.
Як ми бороли кризу. І це не перша! Підбір форматів. Доставка. Об’єднання.
Концепти, що будуть жити в ближньому майбутньому. Головні тренди.
Доставка - як налаштувати, щоб працювала?
Персонал. Живі люди, яких збирали роками і що тепер?
Конкуренція шалена! Як зробити з вашого закладу - улюблений гостями?
Поговоримо про кав’ярні, бістро, класичні формати і готельні ресторани. Про зміни, які необхідно було і буде зробити, щоб …жити далі!
Г - готель
Як в кого справи?
Бізнес і міські готелі: як ми пройшли через відсутність гостей і що втратили, а що зберегли?
І знову Буковель. Гість є! Але який він? Пропозиція все одно перевищує попит.
На що їде гість? Сервіс чи Інстаграм? Як налашувати.
Різні готелі - різні історії.
Тренди 2020 - історія 2 подорожей.
М - маркетинг
Як вижити без туристів? Що ми самі можемо зробити?
Комунікація з гостем - яка і про що? Помилки і як їх виправити.
У команді спікерів: власники і керівникі закладів, яких дійсно люблять гості!
ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ! - Special Guest Speaker
Андрій Годжик (США) – 25 років працював в найвідоміших ресторанах в США від раннера до генерального менеджера! з темою яка зачепить всіх:
“Секрети роботи в команді або Як з ранера стати топ-менеджером відомої групи. Чому я навчився під час роботи зі знаменитим шефом”
Андрій говоритиме про те, що є головним в роботі ресторану. І про головну проблему по 2 боки океану: нехватку і текучість кадрів. Аналіз і нейтралізація причин.
Буде дуже практично!
ПРОГРАМА ФОРУМУ (оновлюється) https://bitly.su/ForumProgram
Детальна інформація:https://www.facebook.com/events/753945405454439
Форум - не тільки для Львів'ян.
Він у Львові - бо Львів роками тримає гострий фокус на гостинність, тому готелі Львова спеціально для відвідувачів Форуму і виставок - зробили industry discount rate! ("знижки для колег з індустрії гостинності") - до 50% від ціни! Спецпропозиції на розміщення від готелів Львова
Приїжджайте - нарешті побачимось!
_________________
Вартість участі:
як завжди - ціна умовна, покриває організацію і комфортне перебування.
Економ (участь у Форумі):
До 11 жовтня: 350 грн.
Після 11 жовтня: 390 грн.
Стандарт:
(до вартості входить: участь у Форумі + ідеальний обід від Lvivsmartfood + презентації спікерів + 3-денний квиток на відвідання 2 виставок: Львівського Туристичного Форуму і Готельно-Ресторанного Бізнесу).
Рання бджілка до 10 жовтня: 500 грн.
Після 10 жовтня: 600 грн.
У день форуму, 21 жовтня – 650 грн.
Антикризові міри: якщо з якихось причин, ви не зможете приїхати - повертається 95% вартості квитка - при повідомленні до 18 жовтня і 50% - до 20 жовтня (до старту форуму). Тому ви спокійно можете купувати квитки зараз, особливо по цінні ранньої бджілки, і якщо Ваші плани різко зміняться, повернути гроші.
Кількість місць обмежена. Цього року так і питаннями безпеки)
Реєструйтесь, не зволікайте!
21 жовтня, 10:00 -18:00
Львівський Палац Мистецтв (вул. Коперника, 17)
Акредитація партнерів та медіа: (067) 310 14 03 Тетяна