ПРОГРАМА
· роз'яснення основних змін ISO 19011:2018;
· здійснення менеджменту програми аудитів для харчових підприємств на основі ризик-орієнтованого підходу до її планування та впровадження;
· планування, проведення та документальне оформлення внутрішніх аудитів на харчових підприємствах на основі процесного підходу;
· вимоги до компетентності внутрішніх аудиторів систем менеджменту;
· практичні коментарі по аудиту нових концепцій, таких як контекст організації, лідерство і прихильність;
· особливості проведення внутрішніх аудитів харчових підприємств;
· заповнення документації за результатами проведення внутрішніх аудитів харчових підприємств;
· внутрішні перевірки за вимогами НАССР.
Спікер:
· Ремжина Тетяна Юріївна, Начальник департаменту засобів індивідуального захисту
Дата і час: 11 березня (четвер), 10:00–14.00
Місце проведення: Онлайн-трансляція з конференц-залу «Українського наукового інституту сертифікації»
Робоча мова семінару: українська / російська
Вартість: для 1 учасника - 950 грн. з ПДВ. За участю більше одного представника - знижка 10%.
З питань реєстрації та участі звертайтесь:
Тел. +38 (044) 227-41-46, e-mail: education@uni-cert.ua
Підтвердження оплати +38 (044) 338-07-82 (бухгалтерія)
По завершенню навчання слухачам будуть надіслані сертифікати