Кардинальні зміни у живленні, що зроблять агробізнес сталим економічно та екологічно вже сьогодні
Спікери: Микола Волкогон, Павло Волинець, Крістіан Хюбенер, Олег Максак,Олексій Язиков, Олег Фурманець
12:00 -12:30 Реєстрація та вітальна кава
12:30 -12:45 Сталі технології збереження ґрунту , Микола Волкогон, к.б.н.
член Ради спілки UkrainianFoodValley, провідний агроном-консультант IFC
12:45 -13:00 Органічне виробництво – альтернативна реальність, Олексій Язиков (органічний фермер)
13: 00-13:25 Як досягти генетичного потенціалу сортів і гібридів, використовуючи якісне сертифіковане та правильно протруєне насіння,
Олександр Лук'янчук, менеджер з технологічного супроводу Lidea
13:25-13:50 Роль мікроорганізмів у забезпеченні живлення рослин,
Павло Волинець, провідний агроном-консультант «Агрітема»
13:50-14:45 Чому біостимуляція та живлення по листу ефективніші в умовах засухи та подорожчання традиційних добрив,
Крістіан Хубенер, агроном-консультант, Van Iperen International
14:45-15:00 Перерва на каву
15:00-15:20 Ефективність вирощування с/г культур за різних технологій. Основні висновки виробничої практики «Захід Агропром»
Олег Фурманець, к.с-г.н., технолог із агрономії
15:20-16:00 Органічне vs.традиційне виробництво сільськогосподарських культур: технологія, економіка, врожайність
Олексій Язиков та Олег Фурманець.
Модератор Олег Максак, к.ю.н., член Ради спілки UkrainianFoodValley
16: 00-17: 00 Нетворкінг