ПРОГРАМА
· Вимоги та структура стандарту ДСТУ ISO 22000:2019;
· Огляд пов’язаних стандартів серії ISO 22000;
· Перелік необхідної документації для підтвердження впровадження стандарту ДСТУ ISO 22000:2019;
· Етапи розробки та впровадження системи управління безпечності харчової продукції;
· Ролі та обов’язки членів групи безпечності.
Спікер:
·Ремжина Тетяна Юріївна, Начальник департаменту засобів індивідуального захисту
Дата і час: 21 лютого (четвер), 11:00–14.00
Місце проведення: Онлайн-трансляція з конференц-залу «Українського наукового інституту сертифікації»
Робоча мова семінару: українська / російська
Вартість: для 1 учасника - 950 грн. з ПДВ. За участю більше одного представника - знижка 10%.
З питань реєстрації та участі звертайтесь:
Тел. +38 (044) 227-41-46, e-mail: events@uni-cert.events
Підтвердження оплати +38 (044) 338-07-82 (бухгалтерія)
По завершенню навчання слухачам будуть надіслані сертифікати!