4-ий Львівський Форум готелярів і рестораторів «Люди і реальні проекти, які вчать і надихають!»
Тема: «ЧОГО ХОЧЕ ГІСТЬ 2020? ЕКСТРАСЕРВІС чи WOW-КРЕАТИВ? І ЯК ЙОМУ ЦЕ ДАТИ!»
від Першої української он-лайн школи для готелярів «BeeSmart. Точка злету!» та 13-ї спеціалізованої виставки «Готельний та ресторанний бізнес»
Щороку восени в рамках спеціалізованої виставки "Готельний та ресторанний бізнес" у Львові збираються готеляри і ресторатори з різних міст і регонів України.
Для того, щоб поділитись досвідом, обговорити головні події цього року і збудувати стратегію на новий рік.
Щороку – піднімаються актуальні гарячі питання. Щороку пропонуються відповіді і практичні рішення.
Щороку – колеги знайомляться, спілкуються і об’єднуються, щоб разом вирішувати складні задачі і готуватися до нових викликів.
Як завжди:
Спікери Форуму – провідні практики, які рухають індустрію гостинності вперед і щедро діляться досвідом, ідеями і інструментами.
Програма форуму: (в програмі можливі незначні зміни)
31 жовтня 10:30 - 18:00
тема: «ЧОГО ХОЧЕ ГІСТЬ 2020? ЕКСТРАСЕРВІС чи WOW-КРЕАТИВ?
І ЯК ЙОМУ ЦЕ ДАТИ!»
Щороку восени в рамках спеціалізованої виставки "Готельний та ресторанний бізнес" до Львова приїжджають готеляри і ресторатори з різних міст і регонів України.
Для того, щоб поділитись досвідом, обговорити головні події цього року і збудувати стратегію на новий рік.
Щороку – піднімаються актуальні гарячі питання. Щороку пропонуються відповіді і практичні рішення.
Щороку – колеги знайомляться, спілкуються і об’єднуються, щоб разом вирішувати складні задачі і готуватися до нових викликів.
Програма форуму: (в програмі можливі незначні зміни)
10:00 – 10:30 Реєстрація учасників і ранкова справжня LaKavaвід Natalia Polyanskaya.
10:30 – 11:15 "Від пафосу до мінімалізму. Від понтів до реальних потреб. 3* сервіс має підтягнутися до рівня 5*, а 5* - готовність на іноземного туриста."
Володимира Чайковська (Трускавець) - менеджерка з навчання і розвитку персоналу у легендарному і розкішному готельному комплексі "Mirotel Resort & Spa" і одному з найпопулярніших готелів «Весна» 3* в Трускавці.
11:15 – 11:45 "Операційне управління: коротко про головне. Сервіс в структурі компанії."
Екатерина Кульчицкая (Київ) - поділиться величезним досвідом як сучасного управління, так і створення готельних проектів - від невеликого готелю Ministerka Lake House Отель - Ресторан і хостелу BeeStation до грандіозного заміського комплексу Shelest! Кожен проект - це щось особливе, і як раз те що нам потрібно! І завжди в кожній деталі і кроці - в Катерини багато любові і клієнтоорієнтованності, бо вона жодної хвилини не стоіть на місці, вчиться і готова поділитися знаннями з вами!
11:45 – 12:30 "Секрети готельних продаж від Marriott."
Chris Starbird (Заліщики) - рік назад Кріс різко поміняв життя і приїхав допомагати розвивати Україну! Менеджер з продажів в одному з найвідоміших готельних мереж світу - Marriott в США, він пройшов практичну школу продаж і обслуговування гостей і поділиться досвідом - чого досі бракує у нас і які інструменти можна залучити в роботу!
12:30 – 13:00 LaKava перерва
13:00 – 13:45 "Емоційний інтелект – як навчити співробітників зчитувати емоцію гостя"
Iryna Magaletska – керівник відділу навчання Національної мережі готелів та ресторанів Reikartz Hotel Group (40 готелів в Україні, Швеції і Німеччині), тренер з ресторанного сервісу.
13:45 – 14:15 "Все про Цільову аудиторію. Що, як і навіщо визначати."
Vsevolod Polishchuk - один з найулюбленіших маркетологів Західної України, автор цікавих концептів і соціальних проектів і навіть Об'єднання маркетингових гуру (!) розкаже і покаже як саме треба визначати цільову аудиторію у 2019 і для чого потрібна така глибина.
14:15 – 14:30 "Нетипова аргументація автоматизації готелів: контроль персоналу та енергосбереження"
Сторожук Віталій - компанія "Майтек"
14:30 – 15:30 обідня перерва (для власників квитків стандарт – доставка обіду прямо на форум від LvivSmartFood. Просимо особливі побажання щодо відсутності певних продуктів в меню вказати на viber)
15:30 – 16:00 "Головні сегменти гостей ресторанів 2019 - їх потреби, і як саме їх задовільняти"
Andriy Magaletskiy – F&B Директор Національної мережі готелів та ресторанів Reikartz Hotel Group (40 готелів в Україні, Швеції і Німеччині).
16:00 – 16:30 "Один бізнес – різні формати. Родинний ресторан, доставка і street food. Що козир?"
Lola Landa (Львів) - улюблена рестораторка всього Львова і не тільки, засновниця кафе Jerusalem і сервісу доставки LvivSmartFood, авторка багатьох кулінарних проектів і амбасадор самого Сільпо!
16:30 – 16:45 "Будьмо соціальними і свідомими!"
Rostyslav Kosyura виріс, навчався і працював в Європі, і нещодавно повернувся в Україну, щоб допомогти її розвитку! Один з його проектів - Tarilka.org, який давно крокує Європою, і нарешті впроваджується в Українї на базі якого ви побачите альтернативу, що можна робити з відходами з ресторану.
16:45 – 17:30 "Феномен Алі – або як продавати не дешевше, а дорожче?"
Tatyana Goncharenko - експерт з маркетингу і стратегії. Співзасновниця Першої української он-лайн школи для готелярів «BeeSmart. Точка злету!»
17:30 – 18:15 нетворкінг&винна дегустація: "Українські вина – незамінний атрибут української HoReCa",
презентація-дегустація вин Inkerman від Євгена Сєгана, бренд-амбасадора Inkerman Ukraine, володаря WSET-3, члена Асоціації сомельє України!
18:30 – авантурний похід на пиво в один з нових концептів Kumpel Group – Craft&Kumpel Beer Atelier, де ми познайомимось з новою професією Пивні Майстри і скуштуємо справжнього львівського крафтового пива. І заодно …всі пам’ятають що це Геловін?
Просимо обов’язково підтвердити участь в аванутрному поході, щоб ми могли зарезервувати величезниій стіл! (пиво не входить у вартість участі і регламентується власним апетитом :)
Чекаємо Вас на форумі - місці зустрічі знань і натхнення!
31 жовтня, Львівський палац мистецтв
Програма: http://www.galexpo.com.ua/images/vustavku/tur-expo/2019/beesmart_program_2019.pdf
І це ще не все! Стежте за новинами тут https://www.facebook.com/events/731252363986138/
Модератор і постачальник гарного настрою і ідеальної кави - Natalia Polyanskaya і LaKava.
Кількість місць обмежена.
А ціна зростає чим ближче до події!
Реєструйтесь зараз!